5/7 | Ivo Brons van Veilig Verkeer Nederland (VVN) over hoe MONO-zakelijk een rol speelt binnen VVN

09-03-2023
789 keer bekeken 0 reacties

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is een maatschappelijke organisatie die al 90 jaar werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Ze zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is. Ook MONO-zakelijk speelt hierin een grote rol. Ivo legt in deze video uit hoe.

Ivo Brons, Senior Projectleider bij VVN: "Maak als management en directie afspraken, kom deze vooral zelf ook na en geef het goede voorbeeld.”

Scroll naar beneden om de video te bekijken met tips en voorbeelden van hoe VVN zelf werk maakt van MONO.

VVN gelooft dat mensen betrokken moeten zijn bij verkeersveiligheid en bundelen krachten van verkeersdeelnemers, overheden, bedrijven en duizenden vrijwilligers. Ze ontwikkelen educatieve programma's en campagnes om weggebruikers bewust te maken van hun gedrag in het verkeer. Onder het motto 'Meedoen is makkelijk' laat VVN iedereen zien dat het heel makkelijk is om een bijdrage te leveren aan meer verkeersveiligheid en dus ook MONO-rijden.

Samenwerken met VVN

Als maatschappelijke organisatie voor verkeersveiligheid, zoekt VVN graag de samenwerking met bedrijven. Een structurele samenwerking heeft een positieve impact op beide partijen.

Meer informatie

Afbeeldingen

Veilig Verkeer Nederland en MONO-zakelijk

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen