7/7 | Linda Looijmans van provincie Gelderland over Sociaal Bijtanken en workshops voor werkgevers

23-03-2023
779 keer bekeken 0 reacties

In de provincie Gelderland en Overijssel maken ze zich hard voor MONO rijden. Om deze boodschap bij alle werkgevers in Gelderland en Overijssel onder de aandacht te brengen, zetten de twee provincies veel verschillende acties in. Vind hier meer over de VVN workshops en 3D-afleiding simulators (RYD).

"MONO is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend en mensen willen graag tips en tricks krijgen over hoe ze MONO kunnen rijden." Aldus Linda Looijmans, Gedragsveranderaar Verkeersveiligheid bij de provincie Gelderland.

Inmiddels organiseerden de provincie Gelderland en Overijssel twee keer de actie 'Sociaal Bijtanken', waarbij een MONO campagneteam in gesprek gaat met tankende automobilisten over het belang van ongestoord onderweg. De eerste keer was op 28 maart 2022 met Tim Coronel in Hengelo (lees meer) en de tweede keer op 21 november 2022 met gedeputeerde Helga Witjes in Nijmegen (lees meer). Ook in 2023 gaan de provincies hier mee door.

Naast Sociaal Bijtanken faciliteren de twee provincies werkgevers ook met een workshop van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en een 3D-afleiding simulator voor zowel de auto als de fiets in samenwerking met Responsible Young Drivers.

Meer informatie over hoe de Gelderland en Overijssel werkgevers in hun provincie helpt werk te maken van MONO rijden? Klik hieronder!

Meer informatie

 

Afbeeldingen

Provincie Gelderland en Overijssel rijden MONO

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen