Chauffeur van de toekomst

15-11-2021
251 keer bekeken

In de nieuwste vrachtauto’s wordt het er voor de chauffeur niet makkelijker op om zonder afleiding te rijden. In de cabine zijn steeds meer beeldschermen te vinden om informatie te bekijken. Ook komen de (rit)opdrachten binnen via de boordcomputer.

Bedrijven in de transport- en logistieksector die vooroplopen, laten hun planners geen contact meer opnemen met hun chauffeurs als zij onderweg zijn. Maar er zijn meer manieren om zonder afleiding te rijden. De komende tijd wordt er op de website Chauffeur van de toekomst, initiatief van Sectorinstituut Transport en Logistiek, aandacht geschonken aan dit thema. Want ongestoord onderweg zijn is goed voor de verkeersveiligheid én voor jouw organisatie.

Kleine actie, groot verschil

MONO-zakelijk helpt met het zichtbaar maken van MONO in jouw bedrijf of organisatie. Door de organisatie of bedrijfsvoering zo in te richten dat medewerkers ongestoord onderweg zijn. Kleine acties kunnen al een groot verschil maken. Door MONO rijden actief uit te dragen, zien steeds meer anderen het belang daarvan in.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen