MONO-helden

Punt op de kaart toevoegen

Punt op de kaart wijzigen

MONO Helden

Stuur op veiligheid: jouw medewerkers zonder afleiding onderweg

Word MONO Held!

 

 
 

Wil jij ook...

 

 

 

Minder
ongevallen en stress onderweg?

Minder
uitval?


 

Een
betrouwbare
planning?

 

Kosten-
besparingen?


 

En tevreden klanten?

 

 

 Word dan MONO Held! Zakelijk onderweg kan slimmer, duurzamer en veiliger. En het heeft voordelen voor jou, je bedrijf én je medewerkers!

 

 

Waarom meedoen?

Als MKB’er komt er veel op je af. Zo is het lastig om aan personeel te komen, blijven (energie)kosten stijgen en gaat de digitalisering door. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je medewerkers, óók onderweg. We helpen je graag op weg om verkeersveiligheid bovenaan je agenda te krijgen. Zo ontvang je als MONO Held handvatten om veilig onderweg onder de aandacht te brengen in jouw bedrijf. Scheelt jou weer!

Word MONO Held! 

 

 

 

Wat is MONO helden?

Als MONO Held stuur je op veiligheid in het verkeer. Je zegt toe werk te maken van een bewust mobiliteitsbeleid met afspraken en maatregelen. Wij ondersteunen, helpen én inspireren je vervolgens met een praktische toolkit, tips en adviezen. Zo kun je de MONO-gedachte gemakkelijk binnen jouw organisatie kunt verspreiden en draag je bij aan een 100% verkeersveilig Nederland!

Download de toolkit

 

Marsaki

Marsaki, een bedrijf gericht op projectmanagement van nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten, werd ook MONO Held. Directeur Ruud de Baar is enthousiast: “Aandacht voor verkeersveiligheid vind ik belangrijk. Ik verbaas me soms over het rijgedrag van weggebruikers die bellen of appen. Gedurende een maand stond verkeersveiligheid bij ons op de kaart, en met resultaat: ik weet zeker dat collega’s bewuster omgaan met hun smartphone in het verkeer. Ongestoord rijden zonder afleiding is de nieuwe norm.”

Lees interview

 

 

 

Waarom belangrijk?

WIST JE DAT ONGEVEER EEN DERDE VAN HET VERKEER IN NEDERLAND ZAKELIJK IS?

Onderweg bellen en smsen vergroot het risico op een ongeval. Veilig rijden is dus heel belangrijk, ook voor jouw bedrijf. Jij bent als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid en vitaliteit van je werknemers en kunt bijdragen aan veiliger zakelijk onderweg. Door MONO Held te worden, stuur je jouw werknemers verantwoord op pad.

Word MONO Held!

 

 

De Baar Touringscars

Familiebedrijf De Baar Touringcars in Wemeldinge ging aan de slag met MONO. Het bedrijf ontving informatie en een lesmodule over verkeersveiligheid, waardoor levendige gesprekken ontstonden. Directeur Paul de Baar: “Als touringcarchauffeur heb je met meer afleidingen te maken dan alleen je smartphone. Door over verkeersveiligheid in gesprek te gaan, zijn ons allemaal weer bewust van onze eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van verkeersveiligheid.”

Lees interview

 

 

Inspirerende MONO Helden die je voor gingen

Veel MKB’ers in Zeeland gingen je al voor! We willen het aantal MONO Helden daar én in heel Nederland verder uitbreiden. Zo zorgen we ervoor dat zakelijk Nederland bewuster onderweg gaat. Klik op de kaart en laat je inspireren door collega-ondernemers. Hier ook met jouw bedrijf staan?

Word MONO Held!

MONO Helden op provinciaal niveau

Bewustzijn creëren rondom ondernemers die MONO rijden gebeurt niet alleen landelijk, ook regionaal zijn er mooie samenwerkingen. Zo sloeg provincie Zeeland de handen ineen met lokale ondernemers om de verkeerveiligheid in hun regio te verbeteren. Goed bezig!

 

 

Legenda 

 

Nog niet gestart met MONO Helden

 

 

MONO Helden aan het opstarten

 

 

MONO Helden in volle gang

 
 

 

Je kunt hier bepalen waar je een punt (marker) op de kaart wilt plaatsen.
Klik ergens op de kaart om dit punt te selecteren of zoek op een adres of postcode.

Een momentje...
Punten op de kaart Begin Einde
Punt op de kaart Bouwbedrijf Rijk Begin: Einde:
Punt op de kaart De Kok Bouwgroep Begin: Einde:
Punt op de kaart Betuwe Express Begin: Einde:
Punt op de kaart De Grote Verleiding Begin: Einde:
Punt op de kaart ITN Groep Begin: Einde:
Punt op de kaart Rogiers Glas en De Koeijer Schilders Begin: Einde:
Punt op de kaart Marsaki Begin: Einde:
Punt op de kaart B en P Begin: Einde:
Punt op de kaart Bouwbedrijf Joziasse Begin: Einde:
Punt op de kaart Wielemaker B.V. Begin: Einde:
    Een momentje...
    Cookie-instellingen