Programmadirecteur Dirk-Jan de Bruijn vertelt bij Business Mobility Week over MONO-zakelijk

03-04-2023
512 keer bekeken

Vorige week organiseerden ANWB en De Ondernemer de Business Mobility Week; vijf dagen lang tussen 12:00 en 14:00 uur een live kijkradioshow over zakelijke mobiliteit. Onze programmadirecteur Dirk-Jan de Bruijn schoof op dag vijf aan om te praten over het belang van MONO-zakelijk voor werkgevers.

Een werkweek lang waren er beslissers, experts en ondernemers te gast met hun idee├źn en vergezichten tijdens de Business Mobility Week. Technische innovaties, slimme combinaties van mobiliteitsoplossingen, uitgekiende financiering, slimme oplossingen van creatieve ondernemers: het kwam allemaal voorbij in vijf boeiende, live kijkradio-uitzendingen.

Op de laatste dag van de Business Mobility Week maakten presentatoren Roland Tameling en Frank Buma samen met co-host Patrick van Weert, Propositie Marketeer bij ANWB Zakelijk, de balans op en bespraken zij de actualiteit. MONO-zakelijk's programmadirecteur en kwartiermaker Dirk-Jan de Bruijn mocht aanschuiven bij de heren om te vertellen hoe MONO-zakelijk werkgevers in Nederland helpt bij het realiseren van een bewust mobiliteitsbeleid waarin werknemers veilig en ongestoord onderweg gaan.

Bekijk de aflevering hieronder terug:

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen