Waarom alleen rijden naar je werk? Neem een passagier mee!

13-04-2023
372 keer bekeken

Ken je nabogo al? Dat is een carpoolplatform (app) met focus op 2 dingen: Auto’s verminderen tijdens de spits, door deze te vullen (aangezien in 95% van de auto’s in de spits maar 1 persoon zit) én om te zorgen voor meer duurzame mobiliteit als aanvulling op het openbaar vervoer.

Op dit moment werkt nabogo o.a. samen met de Provincie Noord-Brabant (regio West-Brabant) en Provincie Zeeland (Walcheren & Tholen). Het van oorsprong Deense bedrijf werkt samen met provincies zodat hun app gratis gebruikt kan worden.

Met onze app kan je makkelijk ritten aanbieden en zoeken als je een keer vervoer nodig hebt en/of de auto liever een keer thuislaat om met je buur, collega, medestudent of vriend(in) mee te rijden als deze toch dezelfde kant op moeten. Omrijden is ook niet nodig (tenzij daar zelf voor gekozen wordt), nabogo werkt namelijk met Meeting Points en matchen zo ritten, zodat je als bestuurder onderweg iemand makkelijk mee kunt nemen.

Het bedrijf vindt het belangrijk om een aanvulling te zijn op het OV. Zo heeft nabogo voorheen ook een campagne gehad met Arriva waar nabogo als een first/last mile kan dienen voor dus een deel van je vervoer.

Meer informatie over nabogo? Check hun website!

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen