MONO-rijden toegevoegd aan tipkaart huurauto BOVAG

15-06-2023
356 keer bekeken

Om klanten van verhuur- en deelautobedrijven veilig op weg te helpen, heeft BOVAG de tipkaart 'Snelle Check Voor Vertrek'. BOVAG heeft deze flyer onlangs geactualiseerd en een tip over MONO-rijden toegevoegd. Download de nieuwe versie hier.

Check of je mobiel op stil staat; ga ongestoord op weg en rij MONO. Dat is de boodschap van de extra tip op de tipkaart. Als lid van de Veiligheidscoalitie en ook ambassadeur van MONO, vindt BOVAG het namelijk belangrijk om ook op deze manier aandacht te vragen voor de gevaren van telefoongebruik onderweg en te pleiten voor MONO-rijden.  

Klanten goed voorlichten over veilig rijden, verkleint de kans op schade, (flinke) kosten en een hoop gedoe. BOVAG heeft een variant voor de huurauto en een huurbusje/-vrachtwagen gemaakt.

Hiermee komt de wens van Ivan Autoverhuur Tilburg in vervulling. In een interview met eigenaar Ivan Popovic dat op 24 april verscheen op onze website zei Ivan het volgende over het toevoegen van een tip over MONO-rijden aan de 'Snelle Check Voor Vetrek' tipkaart:

"Wij zijn als Ivan Autoverhuur Tilburg lid van de BOVAG .BOVAG faciliteert ons met pictogrammen die we met een klant doornemen alvorens we hem of haar de sleutels geven van een huurauto. BOVAG heeft kans gezien om dat aan het hand van hele doeltreffende plaatjes met kreten maximaal toegankelijk te maken, maar wij zouden graag nog een achtste pictogram aan deze snelle check voor vertrek willen toe voegen, namelijk: rij ongestoord. Laat je telefoon in je tas of jas zitten. Rij MONO dus."

Je kunt de flyers downloaden via onderstaande knop. Print ze uit, geef ze mee, leg hem in de auto en/of hang hem op de balie van jouw autoverhuurbedrijf!

Download flyers

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen