BewustBestuurd: Maak jij bewuste keuzes in het verkeer?

30-01-2024
399 keer bekeken

Nul verkeersslachtoffers in 2050: dat is het doel van onze partner Interpolis! Met hun nieuwe campagne genaamd BewustBestuurd inspireert Interpolis je om bewuste keuzes te maken in het verkeer. Zodat jij veilig én goed verzekerd de weg opgaat.

BewustBestuurd met Victor Mids

Interpolis presenteert BewustBestuurd: een driedelige online serie met illustionist en neuroscience expert Victor Mids. In de afleveringen onderzoekt Victor met behulp van technologische en psychologische experimenten hoe het brein ons gedrag in het verkeer beïnvloedt.
 

Aflevering 2: Afleiding en rijeervaring

Veel mensen multitasken erop los in het verkeer. Maar is ons brein wel gebouwd op het uitvoeren van meerdere complexe taken tegelijkertijd? In de tweede aflevering onderzocht Interpolis wat het effect is van afleiding en rijervaring op jouw aandacht.

Wist je dat...

...we elke dag tientallen keuzes maken in het verkeer, zonder dat we hierbij stilstaan? In de BewustBestuurd infographics ontdek je allerlei feiten en onderzoeksresultaten over de bewuste en onbewuste keuzes die we dagelijks maken in het verkeer en in ons rijgedrag.

Klik hieronder om de video's en infographics te bekijken.

Naar BewustBestuurd

 
 
 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen