Zo gaan Interpolis, De Mandemakers Groep, Dutch Fresh Port en Van Keulen Transport bewust onderweg

03-05-2024
90 keer bekeken

In aflevering 3 van de special reeks 'Bewust Onderweg' gaat Ron Lemmens weer in gesprek met een aantal toonaangevende werkgevers die zich binnen hun organisatie hard maken voor bewust mobiliteitsbeleid. Hoe gaan deze bedrijven veiliger, efficiƫnter en duurzamer onderweg? Je hoort het in aflevering 3

Met deze keer te gast: Johan in 't Veld van Dutch Fresh Port, Mark Strijbos en Marcel van Veldhoven van De Mandemakers Groep, Jurgen Surstedt en Adriaan Heino van Interpolis en Erik Breure van Van Keulen Transport.

Hoe probeert Interpolis veilige en bewuste mobiliteit tussen de oren van hun (zakelijke) klanten te krijgen? Wat heeft het zijn van MONO Held Van Keulen Transport gebracht? Hoe helpt de lesmodule 'Afleiding in het verkeer' de bezorgers van De Mandemakers Groep MONO te rijden en hoe zorgt Dutch Fresh Port (zo'n 100 groente en fruit bedrijven met omzet van 6 miljard) voor duurzame en veilige mobiliteit rondom hun 230.000 m2 bedrijfsoppervlak?

Antwoorden op deze en nog veel meer vragen hoor je in de podcast!

Beluister hem hier

Aflevering 1 van Bewust Onderweg met de Athlon Lease, Heijmans wegenbouw, politie Rotterdam en gemeente Rotterdam beluisteren? Klik dan hier!

Aflevering 2 van Bewust Onderweg met Strukton Rail, provincie Drenthe, MONO-ambassadeur Fred Sprenger (verloor zijn dochter door afleiding in het verkeeer)  en bergingsbedrijf Wolves beluisteren? Klik dan hier!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen