Masterclass Veilig Onderweg

24-06-2021 78 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-07-2021 om 11:00

Einde

08-07-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Verkeersveiligheid Groep Nederland en VeiligheidNL geven op 8 juli 2021 een masterclass over verkeersveiligheid. De gratis online masterclass voor werkgevers gaat in op de urgentie, ontwikkelingen en noodzaak van verkeersveiligheid.

Daarnaast komen praktische tips aan bod over belangrijke thema‚Äôs zoals stress en afleiding in het verkeer.  

Meer zakelijke kilometers

Aanleiding voor de masterclass zijn de versoepelingen van de coronamaatregelen die in werking treden. Wanneer de thuiswerkperiode voor veel werknemers wordt afgeschaald en er weer meer zakelijke kilometers gereden worden, is de kans groot dat het aantal verkeersslachtoffers toeneemt. Uit onderzoek van VeiligheidNL blijkt dat dit ook het geval was na de versoepelingen in de zomer van 2020. Toen steeg het aantal verkeersslachtoffers met maar liefst 62%.

Innovatieve werkgeversaanpak

Om werknemers op weg te helpen, werken VeiligheidNL en de Verkeersveiligheid Groep Nederland nu samen om verkeersongevallen te voorkomen. Dit doen zij met Veilig Onderweg, een innovatieve werkgeversaanpak die gericht is op het verbeteren van de verkeersveiligheid van werknemers door gedragsverandering. Tijdens de masterclass op 8 juli 2021 (11.00-12.00 uur) worden diverse tips en achtergronden gedeeld.

Meld je aan

0  reacties

Cookie-instellingen