2/7 | Adriaan Heino, Verkeerspsycholoog Interpolis over ongestoord onderweg

16-02-2023
950 keer bekeken 0 reacties

"Veel ongevallen gebeuren omdat slimme mensen domme dingen doen. En dat komt eigenlijk omdat ze op cruciale momenten zijn afgeleid." Aldus Adriaan Heino, Verkeerspsycholoog bij Interpolis: "De mobiele telefoon speelt een grote rol bij afleiding." In deze video hoe Interpolis afleiding tegengaat.

In deze korte video benoemt Adriaan een aantal facts & figures m.b.t. de verkeersveiligheid in Nederland, legt hij uit hoe Interpolis bijdraagt aan het veiliger maken van het zakelijke verkeer én deelt hij zijn grote wens. Scroll naar beneden om de video te bekijken!

AutoModus app

Wist je dat de AutoModus app van Interpolis inmiddels meer dan 400.000 keer gedownload is? Bekijk de video om erachter te komen hoeveel mobielvrije kilometers hierdoor inmiddels zijn gereden!

AutoModus is een app die je helpt om jouw telefoon te negeren als je onderweg bent. De app moedigt je op verschillende manieren aan om mobielvrij te rijden. Zo spaar je bijvoorbeeld € 0,50 voor iedere 100 kilometer die jij rijdt zonder het scherm van je telefoon aan te raken en zonder te bellen. De opbrengst doneert Interpolis aan een goed doel dat je zelf kiest. Je hoeft er eigenlijk niets voor te doen, want de app start en stopt automatisch zodra je telefoon verbinding maakt met de autoradio.

  Meer informatie over de AutoModus app  

Mis Niks

Laat je telefoon je (zakelijke) toekomst niet stelen. Afgelopen januari lanceerde Interpolis de Mis Niks campagne om jongeren te waarschuwen voor smartphonegebruik in het verkeer.

  Meer informatie over Mis Niks  

Afbeeldingen

Adriaan Heino, Verkeerspsycholoog bij Interpolis en partner van MONO-zakelijk over bewust onderweg

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen