Minister Harbers en COO BAM over bewust onderweg: Aanspreken op gedrag en veilige cultuur creëren

20-07-2023
548 keer bekeken 0 reacties

MONO-zakelijk’s programmadirecteur Dirk-Jan de Bruijn ging onlangs in gesprek met demissionair minister Mark Harbers en Joost Nelis, COO Nederland van Koninklijke BAM Groep over bewuste mobiliteit. Waarom is dit zo essentieel voor organisaties? En hoe zorgt BAM ervoor dat zij bewust onderweg gaan?

Voor 2025 een verdubbeling van het aantal werkgevers (1/3 naar 2/3) dat actief werk maakt van een bewust mobiliteitsbeleid, dat is het doel dat demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers begin 2022 stelde met MONO-zakelijk.

Aangezien zakelijk gereden kilometers goed zijn voor ongeveer een derde van het totaal aantal gereden kilometers, dragen werkgevers een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het veiliger, slimmer en duurzamer maken van het verkeer.

Hoe zorgt BAM, met meer dan 13.000 werknemers en 7.000 voertuigen, ervoor dat zij bewust onderweg gaan? Welke voordelen levert hen dat op? Hoe kunnen MKB bedrijven bijdragen aan een bewuster verkeer? En welke rol speelt de overheid bij het inspireren en faciliteren van werkgevers? De antwoorden op deze en andere vragen komen allemaal aan bod.

Bekijk video's

Bekijk de video's hieronder. Er is naast de originele versie van 22 minuten een verkorte versie van 4.5 minuut beschikbaar. Beide video's kun je hieronder bekijken.

Afbeeldingen

Korte versie (4.5 minuut)

Lange versie (22 minuten)

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen