DON Opleidingen: ‘Wij streven naar nul verkeersslachtoffers’

3261 keer bekeken

Als veiligheidscentrum hebben wij verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan. Het moet voor onze leerlingen de normaalste zaak van de wereld worden om voor de rijles je telefoon uit te zetten en op te bergen.

Onze aanpak

  • Leerlingen zien bij binnenkomst een spandoek en een afbeelding op de stoep waarop staat dat we een punt maken van nul verkeersslachtoffers.
  • Rijden zonder afleiding komt terug tijdens praktijklessen.
  • We geven op een speelse manier lessen op basisscholen over veiligheid onderweg.
  • We geven cursussen rijoptimalisatie en schadepreventie waarbij veel aandacht is voor rijden zonder afleiding van je telefoon.

Dit hebben we bereikt

We willen niet alleen onze leerlingen het belang van rijden zonder afleiding laten zien, maar ook onze zakelijke partners. Dankzij ons resolute standpunt (maak een punt van nul) en enthousiasme zien ook steeds meer relaties het belang van rijden zonder afleiding in. Bij het maken van afspraken met klanten benoemen we duidelijk het belang van het niet gebruiken van je telefoon onderweg.

Onze tip!

Verandering begint bij jezelf. Daarom attenderen wij ook onze medewerkers regelmatig op het belang van rijden zonder afleiding. Die werkwijze werpt zijn vruchten af, want ongemerkt attenderen zij hun persoonlijke omgeving ook op het belang van rijden zonder afleiding. Op die manier verspreidt de boodschap zich als een olievlek.

DIT ZIJN ONZE BELANGRIJKSTE WAARDETHEMA'S:

Kosten 

Veilig 

Werkgeverschap 

Imago 

 Innovatie

 

DIT IS DE AANPAK VAN

 

 

 

 
 


Heb jij ook een goede ervaring met MONO?

Deel je case > 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen